top of page

Careereye och Winningtemp teamar ihop sig!

Uppdaterat: 28 juli 2022

Omdömessajten Careereye ingår partnerskap med heta Winningtemp!

Careereye.se som är en av de största aktörerna på Svenska arbetsmarknaden när det gäller att betygsätta och ge arbetsgivare omdömen ingår partnerskap med Winningtemp.

"Det känns otroligt spännande och helt rätt i tiden att ingå ett sådant partnerskap med Winningtemp"

Winningtemp:s plattform ger dig verktygen för att ta temperaturen på hur dina medarbetare mår, höja deras engagemang och göra mätbara prestationsförbättringar. Winningtemp strävar efter att i grunden förändra hur människor lyckas tillsammans på sina arbetsplatser. För varje organisation som dem hjälper att förbättra sitt ledarskap och sin styrning av medarbetarna, kommer de ett steg närmare ett bättre yrkesliv för alla."Careereye strävar efter att göra arbetsgivarna så transparenta som möjligt, ge kandidaterna en sån rättvis bild av arbetsgivarna som det bara går så att vi underlättar jobbsökarens karriärval - och hamnar rätt! Att då få möjligheten att gå hand i hand mot en mer välmående arbetsmarknad med Winningtemp känns otroligt spännande och helt rätt i tiden" - Säger Isak Nordahl VD på Careereye.Vårt mål med detta samarbete är att skapa fler välmående arbetsplatser

  • Winningtemp för att arbeta inifrån, se till att medarbetarna mår bra och ge arbetsgivarna möjligheten att bli bättre med vetenskap och AI som grundstenarna.

  • Careereye för att kunna gå ut och visa upp för dagens kandidater hur det verkligen är att jobba hos arbetsgivarna med hjälp av medarbetarna på en oberoende plattform samt att ändra synsättet på hur arbetsgivarna kan använda datan från det interna medarbetarengagemanget till att stärka sitt Employer Brand!


Nyfiken att veta mer om Careereye eller Winningtemp? Boka då en demo

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page