top of page

Collectum Belönas med 'Open Company'-utmärkelse av CareerEye


Vi på CareerEye är stolta över att kunna tillkännage att vi har tilldelat Collectum utmärkelsen 'Open Company'. Denna prestigefyllda utmärkelse ges till arbetsgivare som aktivt strävar efter att öka sin transparens och skapar en miljö där medarbetare uppmuntras att vara autentiska och dela sina erfarenheter.


CareerEye är en plattform dedikerad åt att öka transparensen mellan arbetsgivare, anställda och jobbsökare och 'Open Company'-utmärkelsen är ett bevis på företag som inte bara omfamnar denna transparens utan även uppmuntrar sina anställda att dela sina åsikter och erfarenheter.


Vi är så glada över att ha mottagit utmärkelsen Open Company! Att läsa våra medarbetares kommentarer på plattformen är fantastiskt kul och där får vi ett bevis på att vår kultur är något som många av våra medarbetare värderar högt. Våra medarbetare beskriver vår kultur som varm och familjär och att det råder ett klimat där man är mån om varandra och har en gemensam vilja att lyckas. En kultur kommer inte utan arbete och vi alla har ett gemensamt ansvar i att fortsätta bygga vår kultur och att värna om vår fina arbetsplats. Vi jobbar kontinuerligt och aktivt med att ha en arbetsmiljö som utgår från alla medarbetares välmående och vi vill uppmuntra till goda vanor, ökat välbefinnande, möjlighet att själv kunna planera och prioritera sin tid och på så vis skapa goda förutsättningar till en god prestation och arbetsglädje.

Johanna Blom, HR Business Partner @ Collectum


Vad innebär det att vara en 'Open Company'? För oss på CareerEye är det att vara en arbetsgivare som strävar efter att öka transparensen i sin organisation. Collectum har inte bara omfamnat denna vision, de har överskridit förväntningarna. För att bli tilldelade utmärkelsen 'Open Company' på CareerEye måste arbetsgivare aktivt engagera sig i att öka transparensen på vår plattform och uppmuntra sina medarbetare att dela sina erfarenheter genom att lämna omdömen.


En av de viktigaste faktorerna som ledde till beslutet att tilldela Collectum utmärkelsen 'Open Company' var deras inställning till medarbetarfeedback. Collectum har aktivt uppmuntrat sina anställda att dela sina erfarenheter om företagskulturen, arbetsmiljön och andra aspekter som påverkar deras arbetsliv.


Vi på CareerEye är stolta över att ha Collectum som en del av vår gemenskap och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa. Tack, Collectum, för att ni inspirerar oss alla att sträva efter större transparens och ärlighet i arbetslivet!Blogginlägget är skrivet av


Marknad @ CareerEye

marknad@careereye.se

med hjälp av ChatGPT

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page