top of page

Collectum tilldelades "Happy Company" av CareerEye för enastående trivsel och arbetsmiljö.

Ingen jury, inget trams, bara medarbetare som sagt sitt - 100% transparent!


Vi på CareerEye är glada att meddela att Collectum har tilldelats vårt prestigefyllda "Happy Company"-utmärkelse. Denna utmärkelse ges till arbetsgivare som utmärker sig i kategorin "Trivsel & arbetsmiljö" baserat på höga betyg från deras egna medarbetare.


CareerEye är en plattform dedikerad till att hjälpa kandidater att hitta rätt arbetsgivare, med hjälp av recensioner från nuvarande och tidigare anställda. "Happy Company"-utmärkelsen är en styrka för arbetsgivaren och ett bevis på deras genuina omsorg om sina medarbetares välbefinnande och arbetsmiljö.


Vi är otroligt stolta och glada över att ha blivit tilldelade utmärkelsen som ett "Happy Company". Våra medarbetares positiva omdömen visar att vi tillsammans har skapat en arbetsplats där man trivs, utvecklas och har roligt tillsammans. Det ska vara roligt att gå till jobbet – detta är ett bevis på att vi tycker det! Denna utmärkelse motiverar oss att fortsätta att alltid sätta vår arbetsmiljö högt upp på agendan och att alltid jobba med att bli ännu bättre.

Johanna Blom, HR Business Partner @ CollectumVi på CareerEye vill gratulera Collectum för deras enastående insatser och engagemang för sina medarbetares välbefinnande. Deras framgång är ett utmärkt exempel på vikten av att främja en positiv arbetsmiljö för långsiktig framgång.


Vi ser fram emot att följa Collectums fortsatta arbete med att förbättra trivseln och arbetsmiljön, och vi hoppas att deras exempel kan inspirera andra företag att göra detsamma.
Blogginlägget är skrivet av

Marknad @ CareerEye

med hjälp av ChatGPT

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page