top of page

Förmåner hos spännande arbetsgivare

Vi har frågat ett gäng spännande och härliga arbetsgivare om deras förmåner för deras anställda. Vi frågade dem om och hur mycket de ger sina anställda i friskvårdsbidrag, om de får någon bonus samt om de erbjuder några andra typer av förmåner till sina anställda. Trevlig läsning och glöm inte kika in dem på CareerEye. Där ser ni vad deras medarbetare säger om dem ;)


 På SEB har vi ett generöst förmånserbjudande med stort fokus på hälsa, välmående och flexibilitet. Utöver goda träningsmöjligheter i våra centrala fastigheter erbjuder vi både friskvårdsbidrag och ett livsstilskonto som kan användas för att köpa utrustning till hemmakontoret, städhjälp, matkassar mm.


Våra anställda får även ta del av till vår egen personalbank, förmånliga villkor på bankens produkter och tjänster samt en vinstdelning som bl.a. baseras på bankens årliga resultat.

Utöver detta har vi vår egen lärandeplattform SEB campus för att främja lärande bland medarbetarna och vi erbjuder möjlighet till hybridarbete.

 

Det finns många fler attraktiva förmåner som man kan läsa mer om här: Medarbetares fördelar och förmåner | SEB (sebgroup.com) - Ja, vi erbjuder friskvårsbidrag, 3000kr. - Utöver friskvård erbjuder via massage på jobbet, vi har fjällstugor, sommartid m.m ladda ner vår Förmåns-PDF för mer info

förmåner Collectum
.pdf
Ladda ner PDF • 298KB


 - Ja, 2000 kr per år. - Möjlighet till bonus finns inom vissa befattningar i företaget.

-Personalrabatt i alla våra Stadium- och Stadium Outletbutiker, Stadium rental samt i vår onlinebutik.

- Rabatterade priser på olika motionslopp

- Förmånligt pris på träningskläder i vår Staff collection

- Möjlighet att teckna förmånliga gruppförsäkringar - En träningstimme i veckan för anställda vid våra servicekontor - ITP tjänstepension samt möjlighet att bruttolöneväxla till pension - Vi är angelägna om att uppmuntra våra medarbetare till fysisk aktivitet i syfte att förebygga ohälsa. Friskvårdsbidraget vi erbjuder är på 3 500 kr per år. Genom vår förmånsleverantör Benify kan medarbetare smidigt registrera sitt kvitto eller göra direktköp i portalen genom att ta del av friskvårdsaktiviteter till förmånliga priser.

-Ja, vi har årliga bonus-planer för olika roller, både säljbonus och prestationsbonus. Vi har även en referensbonus om man rekommenderar en vän till en tjänst och om vännen bli anställd så utgår en bonus på 30 000kr.


- Utöver friskvårdsbidrag så erbjuder vi en mängd andra förmåner. För att nämna några, tillämpar vi hybrid work – möjligheten att arbeta flexibelt hemifrån. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket medför trygghet i anställningsvillkor och försäkringar. Utöver det erbjuder vi frivilliga gruppförsäkringar såsom sjuk-, olycks- och barnförsäkring. Personalbil och personalcykel är även några uppskattade förmåner. Vi uppmuntrar våra anställda till personlig utveckling, därför bidrar vi till fritidsstudier utanför arbetstid. Genom Benify får våra medarbetare ta del av erbjudanden och en mängd olika rabatter till välkända butiker, varumärken och tjänster. Lifeplan, är en pensions rådgivning finns också möjlighet att nyttja via Benify. - Yes, 2500kr året - Ja om man är säljare annars fast lön - Sjukvårdsförsäkring för snabbare vårdsinsatser 


- Ja, 4000 per kalenderår. Avtal med Sats och Nordic Wellness vilka ger rabatt på medlemsskap/årskort. - Ja, men inte alla anställda, det beror på affärsområde och roll. - Privat pensionsförsäkring, Privat sjukvårdsförsäkring , Sjuk- och hälsoförsäkring, Tjänstegrupplivförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Föräldralön, Tjänstebil, Löpande kompentensutveckling, 30 dagars semester, Terminalglasögon, Flexibla arbetstider – träna på lunchen, ta barnen till tandläkaren eller gå tidigare till frisören t.ex.


 

- Ja. 3000kr/år - Ja, bonus beroende på uppfyllnad av produktionsmål och lönsamhet, kan inte redogöra för detaljerna dock. :- Vi kompenserar föräldraledighet upp till 90%, barnmorskebesök på arbetstid, terminalglasögon, ersättning vid uttag av receptbelagda läkemedel och läkarbesök, i Stockholm erbjuder vi våra medarbetare gratis gym, samt många rabatter genom Benefits som alla medarbetare har. - Ja det har vi. Beloppet är 5 000kr - Utbetalning av övertidstimmar samt Vinstpool där man har möjlighet till en procentuell utdelning av årslönen. - En årlig pott för att köpa arbetsredskap till hemmakontoret. Ni finner samtliga förmåner här: Förmåner för dig som anställ hos oss - Grant Thornton

 

- Ja, friskvårdsbidraget är på 4000kr/år. - Vi har ingen årlig bonus för våra medarbetare, däremot olika typer av tipsbonusar och likande.  

- Vi har en stark tro på att vidareutveckla våra medarbetare och erbjuder dem stora möjligheter till utbildningar och certifieringar samt tillgång till onlineutbildningar. Vi har också möjlighet att arbeta i projekt utomlands på något av våra kontor runtom i Europa.


 
 
Blogginlägget är skrivet avSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page