top of page

HärjedalsKök vinner tre eftertraktade utmärkelser från CareerEye

HärjedalsKök, en framstående aktör inom köksdesign och tillverkning, har nyligen blivit tilldelade tre prestigefyllda utmärkelser från CareerEye, en plattform som hjälper företag att mäta och förbättra medarbetarnas arbetsupplevelse. Med sin dedikation till arbetsmiljö, trivsel och engagemang har HärjedalsKök lyckats imponera både sina anställda och branschen i stort. Låt oss ta en närmare titt på de tre utmärkelserna och vad som gör HärjedalsKök till en så attraktiv arbetsgivare.

Utmärkelse från CareerEye

Top Company: Att bli utnämnd som en "Top Company" är inget som händer varje dag. För att få denna utmärkelse krävs det att arbetsgivaren har ett genomsnittligt betyg på minst 4,0 av 5,0 möjliga. HärjedalsKök har överträffat detta krav och har visat sig vara en arbetsplats där medarbetarna trivs och är nöjda. Denna utmärkelse är ett erkännande av deras kontinuerliga arbete för att skapa en positiv arbetsmiljö och främja medarbetarnas välbefinnande.


Happy Company: Att vara en "Happy Company" handlar om mer än bara att ha höga betyg. Det handlar om att skapa en kultur av trivsel och välmående på arbetsplatsen. HärjedalsKök har lyckats uppnå detta genom att erbjuda en stimulerande och stöttande arbetsmiljö där medarbetarna känner sig uppskattade och engagerade. Med ett betyg på minst 4,0 i kategorin "Trivsel & arbetsmiljö" har HärjedalsKök bevisat att de är en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina anställdas välbefinnande.


Open Company:

En "Open Company" är en arbetsgivare som aktivt använder CareerEye-plattformen och uppmuntrar sina medarbetare att lämna omdömen och betyg. HärjedalsKök har visat sig vara en föregångare inom detta område genom att aktivt använda CareerEye för att få insikt i sina medarbetares upplevelser och ständigt förbättra som arbetsgivare. Genom att vara öppna för feedback och uppmuntra en transparent kultur skapar HärjedalsKök en atmosfär av tillit och samarbete.


HärjedalsKök har visat sig vara en förebild inom branschen genom att bli tilldelade tre eftertraktade utmärkelser från CareerEye. Deras fokus på arbetsmiljö, trivsel och öppenhet har gjort dem till en önskad arbetsgivare och ett föredöme för andra företag. Genom att använda CareerEye som en verktygslåda för att förstå medarbetarnas upplevelser, öka sin transparens mot sina potentiella jobbsökare och ständigt förbättra sig själva, fortsätter HärjedalsKök att blomstra och skapa en positiv arbetsplatskultur.


HärjedalsKök som arbetsgivare:

HärjedalsKök är inte bara en framstående tillverkare av kvalitetskök, utan också en arbetsgivare som prioriterar sina medarbetares välmående och trivsel. Genom att erbjuda en stimulerande arbetsmiljö, möjligheter till personlig utveckling och en kultur av öppenhet och feedback, lockar HärjedalsKök talanger inom branschen och behåller sina medarbetare på lång sikt. De är medvetna om att nöjda och engagerade medarbetare är nyckeln till framgång och ständig tillväxt.


Upplev effekten av era medarbetares omdömen

Blogginlägget är skrivet av


Marknad @ CareerEye marknad@careereye.se tillsammans med ChatGPT


Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page