top of page

Månadens Arbetsgivare Januari 2024 - Stadium

Vi är glada att meddela att Stadium har blivit tilldelade utmärkelsen "Employer of the Month" för januari 2024.

Med över 5 000 arbetsgivare som betygsattes av sina medarbetare under månaden, lyckades Stadium ta hem förstaplatsen med ett imponerande snittbetyg på 3,8 av 5. Det är i kategorierna "Trivsel & arbetsmiljö" och "Kultur & värderingar" där de verkligen sticker ut.


Ingen jury, inget trams, bara medarbetarna som sagt sitt - 100% transparent!

Eltel Månadens Arbetsgivare

Vad roligt, det blir vi såklart glada och stolta över att höra! I våra egna medarbetarmätningar får Stadium återkommande ett högt eNPS, vilket tyder på att våra medarbetare är stolta över att ha Stadium som arbetsgivare och kan tänka sig att rekommendera oss som arbetsgivare till andra. Det som ofta lyfts fram är att vi har en kultur där medarbetare känner sig utmanade och har möjlighet att växa, samt att vår mission om att inspirera till ett aktivt liv för alla en naturlig del i allt vi gör.

- Johanna Hedberg, Attraction & Development Manager @ Stadium

Om Stadium:

Stadium är ett familjeägt företag från Norrköping som idag omsätter 7miljarder kronor. Deras vision är att aktivera världen och det gör vi tillsammans som ett värderingsstyrt företag. Det är människorna inom Stadium som skapar energin och kulturen som skiljer oss från mängden.


Stadium fortsätter växa, men oavsett antalet butiker, länder och koncept vill de alltid uppfattas som ett Stadium. Därför finns Stadiums fem värdeord – High Five. Energi, Enkelhet, Laganda, Innovation och Passion. Hos Stadium kan du jobba i butik i Sverige, Finland och Norge, på kontor i Solna och Norrköping eller på lager.


Employer branding


Blogginlägget är skrivet av

Marknad @ CareerEye marknad@careereye.se

tillsammans med ChatGPT


Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page