top of page

Månadens Arbetsgivare Maj 2023 - Eltel

Vi är glada att meddela att Eltel, en ledande leverantör av tekniska tjänster inom el- och kommunikationsnät, har blivit tilldelade utmärkelsen "Employer of the Month" för maj 2023.

Med över 5 500 arbetsgivare som betygsattes av sina medarbetare under månaden, lyckades Eltel ta hem förstaplatsen med ett imponerande snittbetyg på 4,6 av 5. Det är i kategorierna "Trivsel & arbetsmiljö" och "Kultur & värderingar" där de verkligen sticker ut.


Ingen jury, inget trams, bara medarbetarna som sagt sitt - 100% transparent!

Eltel Månadens Arbetsgivare
Så roligt! Vi är jätteglada över den här utmärkelsen. Under året har vi arbetat med att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och uppmuntrat våra medarbetare att lämna sina omdömen om oss, så det är väldigt roligt att det har gett resultat. Kul att det är just dessa områden som är utmärkande, för det är vår trevliga arbetsmiljö, kollegorna och utvecklingsmöjligheterna som ofta lyfts som positivt av våra medarbetare.

- Mia Jungefors Talent Aquisition Manager @ Eltel


Om Eltel: Eltel erbjuder tekniska tjänster inom el- och kommunikationsnät. Med sin expertis och erfarenhet erbjuder de sina kunder innovativa lösningar och driftsäkerhet för att möta dagens krav på modern infrastruktur. Eltel har byggt upp en stark position på marknaden och arbetar nära sina kunder för att skapa pålitliga och hållbara lösningar.

Employer branding


Blogginlägget är skrivet av

Marknad @ CareerEye marknad@careereye.se

tillsammans med ChatGPT


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page