top of page

SEB Belönas med 'Open Company'-utmärkelse av CareerEye


Vi är glada över att kunna dela med oss av en spännande nyhet - SEB har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen 'Open Company' av CareerEye!

Denna utmärkelse uppmärksammar en företagskultur som sätter medarbetarna i centrum och aktivt strävar efter att skapa en arbetsmiljö där transparens och välmående är av högsta vikt.


CareerEye är en plattform dedikerad åt att öka transparensen mellan arbetsgivare, anställda och jobbsökare och 'Open Company'-utmärkelsen är ett bevis på företag som inte bara omfamnar denna transparens utan även uppmuntrar sina anställda att dela sina åsikter och erfarenheter.


"Vi är väldigt glada och stolta över att ha blivit tilldelade utmärkelsen som Open Company! För oss är autentisk kommunikation om hur det är att arbeta på SEB ett fokusområde, där vi uppmuntrar våra medarbetare att lämna sina omdömen öppet om hur de upplever vårt företag som arbetsgivare. Det är väldigt motiverande att läsa alla fina recensioner där den varma och trevliga kulturen, kollegorna och möjligheter till utveckling framför allt lyfts fram. De är dessa faktorer som skapar vår unika och positiva arbetsplats! Vi arbetar aktivt med att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen och för att kunna bibehålla denna position är det förstås superviktigt att vi kontinuerligt följer upp och ser att våra existerande medarbetare också upplever SEB på detta sätt. Vi följer kontinuerligt upp på feedback från våra medarbetare och agerar på den för att ytterligare förbättra vår arbetsmiljö. Tack till CareerEye för denna fina utmärkelse och framför allt till alla våra fantastiska medarbetare som gör SEB till den framgångsrika och öppna arbetsplats den är idag!

Malin Brant-Lundin, Head of Employer Branding på SEB

Transparens


En av de centrala faktorer som har fört SEB till 'Open Company'-utmärkelsen är deras aktiva åtagande att öka transparensen inom organisationen. SEB förstår vikten av att främja öppen och ärlig kommunikation mellan ledningen, de anställda samt externt, och de har gjort detta till en grundsten i sin företagskultur.


Genom att främja transparens ger SEB sina anställda möjlighet att aktivt delta i företagets utveckling och beslutsprocesser. Detta skapar en känsla av ägarskap och tillhörighet, vilket är avgörande för att skapa en positiv arbetsmiljö.


Medarbetarfeedback


En annan avgörande komponent i SEB:s resa mot att bli en 'Open Company' är deras användning av medarbetarfeedback. Genom att uppmuntra sina medarbetare att lämna recensioner på CareerEye har SEB skapat en öppen kanal för att ta emot och agera på sina medarbetares åsikter och förslag.


Medarbetarfeedback ger företagsledningen värdefulla insikter i vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Denna feedback har resulterat i konkreta åtgärder och förändringar som har förbättrat arbetsmiljön på SEB och bidragit till en positiv atmosfär.


Framtiden för SEB som en 'Open Company'


Utmärkelsen 'Open Company' är ett bevis på SEB:s engagemang för medarbetarnas välmående och företagets framtid. Genom att fortsätta att främja transparens och använda medarbetarfeedback som en vägledning kommer SEB att kunna bygga vidare på sin framgångsrika resa.


Det är verkligen inspirerande att se hur SEB har tagit steg för att skapa en företagskultur där medarbetare trivs och känner sig värderade. Vi hoppas att SEB:s framgång kan inspirera andra företag att följa deras exempel och sträva efter att bli 'Open Companies' i sina egna rätt.


CareerEye är stolta över att ha haft möjlighet att samarbeta med SEB och hjälpa dem att nå denna utmärkelse. Vi ser fram emot att stödja SEB och andra företag på deras resa mot att skapa nöjda och glada medarbetare & arbetsplatser.


CareerEye´s slutord:


Grattis till SEB för denna välförtjänta utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framsteg på vägen mot att bli en ännu lyckligare arbetsplats!


Om du har några frågor eller vill lära dig mer om hur även du kan bli en 'Open Company', tveka inte att kontakta oss på CareerEye. Vi finns här för att hjälpa dig på din resa mot en gladare och mer produktiv arbetsplats.


Tack för att du tog dig tid att läsa detta blogginlägg, och vi hoppas att det har inspirerat dig på vägen mot att skapa en gladare arbetsplats!
Blogginlägget är skrivet av


Marknad @ CareerEye

marknad@careereye.se

med hjälp av ChatGPT

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page