top of page

SEB Tech- och Internationellt Traineeprogram

Vill du vara med och skapa framtidens bank?

SEB är en av Nordens största arbetsgivare inom IT och tech och har blivit utvald till årets karriärsföretag av Young Professionals inom IT och höga betyg från sina medarbetare på CareerEye.

För att tillfredsställa våra kunder och en marknad i ständig förändring behöver vi leverera IT-lösningar utöver det vanliga. De utmaningarna leder till många spännande karriärvägar och möjligheter inom IT och teknik. Vårt Tech-program är en av dem!

Tech- Programmet

Är du en Tech-entusiast? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en bank? Vill du utmana oss och resten av branschen? Då är Tech-programmet perfekt för dig! För att trivas hos oss bör du vara passionerad, ödmjuk, driven, nyfiken och en bra lagspelare.
Vill du utmana, förändra och leda vårt företag in i framtiden?

Då ska du söka till SEB:s internationella Traineeprogram!


Världen har gemensamma utmaningar och vi vill vara en del av lösningen. Därför lägger vi stort fokus på hållbarhet och digitalisering när vi formar framtidens SEB. Dessa fokusområden genomsyrar såväl vår långsiktiga strategi som alla roller i vårt internationella traineeprogram.

Internationellt Traineeprogram Vi söker dig som vill vara med och utmana och leda SEB in i framtiden. För att trivas hos oss bör du vara passionerad, ödmjuk och ha en önskan om att vilja utmana och driva förändring.


Vår vision är att leverera service i världsklass till våra kunder. Kundernas höga förväntningar på såväl digitala tjänster som hållbara lösningar ligger till grund för vår affärsutveckling och våra erbjudanden.Hur är SEB som arbetsgivare? Det tycker vi på CareerEye att man ska låta medarbetarna berätta. Nedan finner du lite info på hur SEBs medarbetare betygsätter dem


Besök deras CareerEye-profil för att läsa betyg och omdömen från deras medarbetare
Comments


bottom of page