top of page

Sommarens Arbetsgivare 2023 - PwC Sverige

Vi är glada att meddela att PwC Sverige, marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 700 medarbetare runt om i landet, har blivit tilldelade utmärkelsen "Employer of the Summer" 2023, månaderna juni, juli och augusti.

Med över 7 000 arbetsgivare som betygsattes av sina medarbetare under månaderna, lyckades PwC ta hem förstaplatsen med ett imponerande snittbetyg på 4,5 av 5.

Det är i kategorierna "Trivsel & arbetsmiljö" och "Lön & förmåner" där de sticker ut.


Ingen jury, inget trams, bara medarbetarna som sagt sitt - 100% transparent!

Eltel Månadens Arbetsgivare
"Att vi är utsedda till sommarens arbetsgivare på CareerEye känns verkligen jätteroligt och är ett kvitto på att vi gör rätt saker. Vårt viktigaste fokus under året har varit att behålla befintliga medarbetare, att få varenda en av oss att välja PwC som den plats vi alla vill vara på och som andra vill söka sig till. Stolta och glada medarbetare är de bästa ambassadörerna för att attrahera nya talanger! För oss är det också viktigt att vårt varumärke hänger ihop i det vi kommunicerar med våra kunder, medarbetare och potentiella medarbetare, och övriga intressenter. Det vi marknadsför externt ska vara ärligt och kännas rätt hos oss som jobbar här. På så sätt stärker vi vårt varumärke och attraherar nya talanger!"

- Malin Jakobsson Assurance Change Leader | Employer Branding @ PwC


Om PwC: Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 24 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!


Employer branding


Blogginlägget är skrivet av

Marknad @ CareerEye marknad@careereye.se


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page