top of page

Techkonsultbarometern

För IT konsulter Av


Developers Bay är en Agentur och Community för frilansare och konsulter inom tech. De matchar rätt konsult med rätt uppdragsgivare. De jobbar med kunder som Klarna, Telenor, Axfood, Paradox och många fler spännande arbetsgivare.


Developers Bay har nu skapat en Techkonsultbarometer för att få en inblick och förståelse över konsultmarknaden, både för frilansare men även anställda konsulter. Anledningen till initiativet är kort och gott att de inte hittat någon liknande undersökning på marknaden som undersöker just It-konsulter (både frilansare och anställda konsulter).


Målet är att göra detta till en årlig undersökning för att få en inblick i IT-konsultmarknaden. De kommer att sammanställa svaren i en rapport som ger inblick i konsultmarknaden där Developers Bay sedan kan förse företag och även konsulterna själva med nya insikter.

"Undersökningen tar upp frågor rörande konsulternas profil, preferenser gällande uppdrag, omfattning, typ av bolag etc. och deras upplevelser och inputs kring processer såsom pre boarding och onboarding. Dessutom rör frågorna konsultmarknaden i sin helhet."

Säger Mia Pääsuke, Community & Marketing Manager @ Developers Bay

Delta i Undersökningen: Techkonsultbarometern Som tack för att du deltar får du av Developers Bay en digital trisslott samt att de skickar den färdiga rapporten till dig.

Developers Bay uppskattar att undersökningen tar några minuter beroende på dina svar.


Vi på CareerEye kommer självklart presentera resultaten av rapporten.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page