top of page

Resultat Techkonsultbarometern

Online event anordnat av Developers Bay

19 JANUARI 12:00 - 13:00


Vi har tidigare skrivit om Developers Bays Techkonsultbarometer. De vill få en inblick och förståelse över konsultmarknaden, både för frilansare men även anställda konsulter. Den 19 januari bjuder Developers Bay in dig till ett öppet webinar där de kommer presentera resultatet av Techkonsultbarometern 2022, en marknadsundersökning riktad mot konsulter inom Tech.

Maria Windna, Marknad & Event på Developers Bay skriver,

"Detta är en unik chans att få en djupare insikt i hur konsulters verklighet ser ut, vad de värdesätter i sina uppdrag och hos sina uppdragsgivare, samt hur konsultupplevelsen kan förbättras från pre-boarding till off-boarding.


Om du är en uppdragsgivare, kommer du att få en ovärderlig insikt i vad du behöver utveckla för att sticka ut som en attraktiv aktör på marknaden och locka och behålla talangfulla konsulter.


Om du är en konsult, kommer du att få en intressant jämförelse mot dina peers i branschen. Vår ambition är att ta tempen på hur tech-konsulter trivs och utvecklas i sina roller, och vi hoppas att du vill vara med oss på detta spännande webinar. Anmäl dig nu och var med och forma morgondagens tech-konsultbransch!"Välkommen torsdag 19/1 kl. 12.00-13.00!

I vändande mail på anmälan får du länken till Zoom.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page